Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
CZEŚĆ DZIEWCZYNY u nas minus 18 ale i piekne słońce i od jutra ma się zacząć ocieplać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej kochane
U nas -18 ale sloneczko
Mm niusa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AK83 wczoraj urodzila pieknego Emila
Serdecznie gratulujemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Gratulacje AK83
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,wlasnie przeczytalam o tym Tak sobie mysle,co to babsko zrobilo temu dziecku????
Byla ubrana i zawinieta w ten kocyk. Wiec nie sadze,ze upadla jej po kapieli...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
gratulacje AK83 i szybciutkiego powrotu do domu z maluszkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Okropna ta sprawa, biedne dziecko.... aniołek mały już teraz. Ale najgorsze w tym wszystkim jest to kłamstwo, wielopoziomowe, wyreżyserowane łzy, itd.....
I cała Polska zaangażowana w poszukiwania Madzi.. ehh a teraz jak naprawdę jakieś dziecko zaginie to ile osob pomyśli - e tam, szkoda mojego zachodu, pewnie znowu jakiś pic....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hej dziewczyny!
AK83 witaj w gronie szczesliwych mamusiek Gratulacje!
Z ta Magdusia to poprostu szok!Zdrowa,sliczna dziewczynka zginela z rak wlasnej matki!To klamliwa i wyrodna matka i nie wierze,ze to byl wypadek skoro z taka premedytacja oklamywala policje i cala Polske w tej sprawieZonglowala uczuciami nie tylko rodakow ale i zalamanej rodziny Tu sie ma na rzeczy chyba wielka tragedia typu morderstwo itp bo normalna matka chwyta za telefon i blaga o pomoc w ratowaniu wlasnego dziecka Nie znamy coprawda faktow i nie ma co linczowac matki na starcie ale jej postepowanie mowi samo za siebie-czas pokaze prawde!Ja az sie boje ja poznac Heh tak smutnie zaczety dzien
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
gratulacje ak!!
szok z ta sprawa...;(
a matka mimo ze sie przyznala to dalej klamala.tylko wiele jest niejasnosci. co z ta obdukcja przeciez wskazala ze bylo uderzenie, to wszystko bylo zaplanowane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ehh dziewczyny,sprawa rzeczywiscie smutna Ale nie ma co oceniac,bo akurat to jaka byla prawda,co zrobila matka i jakie miala ku temu powody jest nam niewiadome.Same cokolwiek by sie nie stalo tez nie chcialybysmy byc oceniane po pozorach-bo pozory myla... Szkoda dzieciatka bardzo i wazne zeby wszystko sie wyjasnilo ale nie nam mowic ze to wyrodna matka...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Napisalam,ze bez wzgledu jaka jest przyczyna smierci Madzi to wg.mnie jest to wyrodna matka dlatego,ze mimo wszystko nie zawiadomila pogotowia bo nie jest ona lekarzem by stwierdzic zgon dziecka!Od tego jest lekarz bo Madzia mogla np.zemdlec itp...A moze corcia miala szanse przezyc a matka jej tego nie umozliwila?Naturalnym odruchem jest albo chwycenie za sluchawke by wezwac karetke albo szukanie pomocy u sasiadow i ludzi ktorzy sa w poblizu a nie chowanie dziecka w ceglanych ruinach na jakims zadupiu i wodzenie wszystkich za nos marna gra aktorska pozorujaca napad i porwanie dziecka Jak juz pisalam nie Nam ja oceniac i linczowac bez poznania prawdy ale faktem jest,ze zle zrobila nie dzwoniac po pogotowie-nie tylko ja tak twierdzeA to fragment artykulu na potwierdzenie...

Magdalena Warchala: Matka Madzi przyznała, że jej córka nie została porwana, lecz umarła w wyniku wypadku. Miała uderzyć główką o próg. Ale nie wezwała pogotowia. Dlaczego?

Prof. Katarzyna Popiołek, psycholog z Wyższej Szkoły Psychologii Społecznej w Katowicach: - Nie znajduję racjonalnego wytłumaczenia. Także znajomy psychiatra, którego o to zapytałam, jest bezradny. Motyw ukrywania zwłok da się wytłumaczyć, gdy robi to morderca z ciałem ofiary, chcąc uniknąć kary. W przypadku matki, która jest związana z dzieckiem, coś takiego nie mieści się w głowie. Jeśli nawet matka czuła się winna wypadku i bała się konsekwencji, pierwszym odruchem powinna być próba ratowania dziecka, które mogło przecież tylko omdleć. Dlatego pierwsza myśl, jaka mi się nasuwa, jest taka, że ta kobieta może być ograniczona intelektualnie lub chora psychicznie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok